Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Abonament Day by Day Gratuit pentru tine!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vrei ca serviciul Day by Day Trading sa devina GRATUIT pentru tine?

Trader-Romania.com iti ofera incepand cu luna cadourilor posibilitatea ca abonamentul tau la serviciul Day by Day Trading GOLD sa devina GRATUIT.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti convingi prietenii sau colaboratorii sa vina alaturi de noi si impreuna sa reusim sa investim inteligent in BURSA.

Nimic mai simplu!

colaboratoriTrader-Romania.com te face colaborator si daca iti convingi

- 6 prieteni/colaboratori sa se inscrie la serviciul nostru Day by Day Trading cu abonamentul Gold

- sau 10 prieteni/colaboratori sa se inscrie la abonamentul Silver

iti oferim abonamentul Day by Day Trading GOLD, luna de luna si vei putea tranzactiona GRATUIT alaturi de noi.

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version