Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Seminar Trading 24-28 August 2011 (Mangalia)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trader-Romania.com multumeste participantilor la seminarul de trading de la Mangalia organizat de XTB Romania.

Toate discutiile pe care le-am avut cu toti participantii la acest seminar ne-au ajutat si ne vor ajuta sa modernizam serviciile noastre astfel incat clientii nostrii sa fie pe deplin multumiti.

trade and sun

Abonamentul actual de 30€/luna pare sa fie unul interesant dar am avut multe cereri de revenire la formula clasica BRONZE-SILVER-GOLD.

Luam in considerare acest lucru si o sa va tinem la curent cu modificarile ce vor avea loc, cel mai probabil la sfarsitul lunii septembrie.

Pentru orice alte sugestii sau intrebari contactati-ne folosind formularul de contact.

 Echipa Trader-Romania.com va doreste o zi placuta.

multumire

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: Echipa Trader-Romania.com ureaza Bun Venit ... »

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version