Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Trader-Romania.com, 4 luni de activitate intensa

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Inceputa pe 1 aprilie 2011, activitatea Trader-Romania.com a cunoscut o continua perioada de crestere atingand astazi principalele orase ale Romaniei.

35 de orase se regasesc in Analiza activitatii site-ului nostru, prin intermediul GoogleAnalytics si suntem convinsi ca acest numar va creste odata cu interesul publicului pentru investitii.

Clientii nostrii fideli sunt in special din Bucuresti iar pe cel de-al doilea loc se afla Brasov-ul care se pare ca are o preferinta pentru actiunile DAX si IBEX.

Membrii site-ului nostru s-au bucurat in cele 4 luni de activitate, de o multitudine de analize tehnice care speram ca i-au ajutat in luarea deciziilor de investitii.

orase

Alte tari de unde membrii Trader-Romania.com s-au inscris le puteti gasi in galeria foto de la sfarsitul acestui articol.

Trader-Romania.com spera ca pe viitor sa ofere clientilor si membrilor activi oportunitati de investitii si un portofoliu cat mai variat.

Va dorim o zi placuta

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version