Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Lyxor LEV CAC40 (LVC)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noua corectie puternica pentru indicele francez.

Aveti posibilitatea unei tranzactii folosind tracker-ul LVC

Dar totusi cum sa tranazctionam CAC40?

Cei agresivi au un bun punct de Intrare la 4.80€-5€. Obiectivul este undeva in jurul valorii de 5.50€ iar al doilea mare obiectiv, dupa o consolidare probabila 6.50€

Stopul de protectie ar fi de preferat sa fie foarte strans, 4.60€ ar fi un nivel bun.

LYXOR CAC40 19.08.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version