Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Eroare
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 67

CAC40 suport 2009 pus la incercare!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ziua de astazi este foarte importanta pentru indicele francez. Zvonurile de ieri nu au adus decat incertitudine pe pietele financiare si asa cum va spuneam si ieri suportul pe termen lung a fost iarasi testat, suport din 2009 care acum este pus la grele incercari.

Deschiderea DJI anunta un pullback tehnic imaginand astfel o crestere si pe pietele internationale.

De urmarit aceasta zi, foarte importanta pentru CAC40.

CAC40 weekly 11.08.2011

Capituleaza sau nu Bastilia?

images copie

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version