Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

CAC40 nervozitate dupa discursul FED

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ziua de ieri a fost foarte agitata si pe piata franceza iar discursul FED se pare ca a multumit doar investitorii americani.

Nervozitatea predomina pe pietele Europene inca de la deschiderea de astazi.

CAC40 si-a creat un range in care oscileaza inca de la deschidere, range situat intre 3100 - 3232 puncte.

O consolidare se pare ca s-a "instalat" pe piata franceza si ochii sunt tintiti acum spre deschiderea DJI de la 16h30.

Cum sa tranzactionam CAC40?

Putem vorbi despre o continuare a tendintei scazatoare si de o noua testare a pragului psihologic de 3000 de puncte in cazul unei taieri a suportului de 3160 - 3150 puncte.

Pozitiile de SHORT si-au facut deja aparitia inca de la deschidere lasand astfel de imaginat o consolidare si o testare a pragului mai sus amintit.

In schimb, depasirea nivelului de 3232 de puncte ar permite intrarea pe o pozitie LONG pentru indicele francez.

In orice caz, deschiderea DJI va da tonul!

CAC40 10.08.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version