Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

CAC40 la rascruce! Dar somajul?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

CAC40 se afla la rascruce de drumuri, mai bine zis de suporti

3882, 3888, 3800, 3900 multe linii de suport se intersecteaza astazi in punctul in care ne aflam.

Sub 3937 suntem in tendinta clara negativa si gap-ul scazator lasat deschis lasa de imaginat ca o reactie rapida si violenta va avea loc la aceasta intersectie de "drumuri".

Cifra somajului in US va da tonul astazi si va stabili tendinta viitoare.

 

Cei agresivi pot intra LONG la nivelul 3800-3890 cu prim obiectiv 3937/3960

Daca pullback-ul tehnic nu va avea loc putem asista la o continuare a consolidarii spre 3860-3840-3810.

Va reamintim ca variatiile CAC40 pot fi speculate folosind tracker-ii BX4 si LVC

CAC40_03.06.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version