Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

CAC40: 3950-3914 Obiectiv atins!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

In aceasta dimineata CAC40 a deschis un gap scazator de 1% si a atins nivelul de jos al canalului crescator in daily ceea ce da de crezut ca o reactie pozitiva va aparea pe acest suport important.

Cei agresivi pot anticipa un pullback tehnic peste 3937 cu un prim obiectiv 3980. In schimb sub 3910 o corectie majora poate cuntinua in directia 3890-3860.

Echipa Trader-Romania.com privilegiaza primul Scenariu.

CAC40_23.05.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version