Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

CAC40: 3950-3914 se apropie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vorbeam zilele trecute de un range 3990-4060, range care a tinut timp de 7 zile si care a fost "spart" in aceasta dimineata cu un gap destul de important.

Privind la gap-ul de deschidere nu putem decat sa credem intr-un Scenariu negativ, lasand drum liber unei consolidari mai ample spre 3950-3914

  • Cei ce vor sa intre LONG trebuie sa mai astepte pana la nivelul de 3914
  • Cei ce vor sa intre SHORT, daca nu au facut-o inca, ar trebui sa astepte pana la un impuls "tehnic" spre 3986-4000

CAC40_16.05.2011

 

In weekly lucrurile stau la fel de prost.

Canalul crescator a fost "spart" iar primul obiectiv ar fi 3880-3850

 

CAC40-weekly_16.05.2011

 

 

Echipa Trader-Romania va doreste o zi placuta in continuare

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: « CAC40 Obiectiv secund atins

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version