Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

CAC40 ADP va da tonul!

Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Inca de ieri CAC40 consolideaza pe orizontala in range-ul 4070 - 4110

Astazi avem anunturi despre ISM services la ora 17h si stocul de petrol la ora 17h30.

Aceste anunturi vor fi decisive pentru viitoarea tendinta a CAC40.

Din punct de vedere tehnic depasirea 4110 stabileste primul obiectiv pentru 4157 iar cel de-al doilea la 4170.

In schimb, sub 4070 ne putem astepta la o corectie spre 4032 / 4012

O zi placuta in continuare

CAC40INDEX.png

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version