Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Aurul Spre Maximul Istoric?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Tehnic vorbind, dupa dublul top din 2011 cursul aurului a avut o consolidare puternica spre suportul anuntat de noi intr-un articol anterior.

nivelul de 1550 USD si-a jucat bine rolul de suport propulsand aurul spre maximul istoric in doua reprize. Dupa un prim esec de testare a maximului de 1910 USD in noiembrie 2011, aurul a facut o noua consolidare care s-a soldat cu o noua propulsare pe suportul de 1550 USD.

Pe termen scurt 1790 USD -1810 USD reprezinta rezistenta care trebuie urmarita cu atentie. O trecere si o inchidere in daily peste aceasta rezistenta ar lasa calea deschisa spre o noua testare a maximului istoric la 1910 USD.

In schimb sub 1700 USD ar lasa cursul aurului sa scada inca odata spre 1630 USD - 1530 USD urmat poate de o taiere a acestui suport si o testare a nivelului de 1480 USD.

In consecinta, pe termen scurt, trebuie urmarit comportamentul aurului in jurul minimului de 1700 USD si in apropierea valorii de 1800 USD.

Gold 23.02.2012

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: GOLD, pana unde? »

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version