Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

GOLD, pana unde?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aurul se afla intr-o situatie destul de delicata dpdv grafic si evenimentele mondiale lasa doar de gandit ca o continuare a cresterii va urma.

Totusi Analiza grafica ne arata ca suntem la un nivel la care o eventuala corectie este foarte posibila.

Cei agresivi pot initia o tranzactie in cazul inchiderii peste 1560 sau peste canalul crescator (~1580) dar stoploss-ul este indepartat si tranzactia ramane riscanta.

Cei cumpatati pot astepta un pullback pe un nivel de 1526-1532 sperand o noua testare a canalului crescator.

Totusi, cel mai prudent este sa aasteptam o noua rotatie in canalul crescator, intrand in piata la un nivel de 1495 cu un SL sub 1475. Obiectivul va fi de fiecare data borna superioara a canalului ~1580.

gold 13.07.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version