Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Euro STOXX 50 aproape de suport!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Din punct de vedere tehnic indicele Euro STOXX 50 se afla la proximitatea unui interval compus din doi suporti majori.

Inca de la inceputul lunii mai, Euro STOXX 50 a intrat intr-un canal oblic scazator atingand astazi minimul acestuia.

Restul indicatorilor si oscilatorilor se afla intr-o zona de supra-vanzare lasandu-ne sa credem ca in perioada ce va urma un pullback tehnic isi va face aparitia.

Zona de suport se gaseste intre 2440-2480 si lumanarea de astazi da impresia ca unii unvestitori au trecut deja la cumparare.

Pentru a investi intr-un astfel de indice folositi instrumentul financiar pus la dispozitie de Commerzbank si anume certificatul H363Z.

Cumparare in zona de suport, SL sub 2440 in cazul unei inchideri sub nivel. TP este undeva intre 2620-2710 (respectiv 26.20€ - 27.10€ folosind certificatul Commerzbank H363Z)

ESTX 50 03.08.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version