Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

GOOGLE Inc.

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Perioada Scurt Termen
Suport 519$ / 509$
Rezistenta 555$ / 568$
Obiectiv 555$

Analiza Daily

GOOGLEINC.CLASSA.png
 

in Weekly lucrurile nu-s prea roz se pare ca am atins suportul dar M20 e ca u sabie care o sa cada la momentul potrivit

GOOGLEINC.CLASSA2.png
 
 O seara placuta

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: GOOGLE Inc. »

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version