Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Carrefour situatie de asteptare!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Carrefour se afla de mai multe sedinte in atentia investitorilor dornici de un profit rapid in cazul revenirii in forta a gigantului in distributia alimentelor si nu numai!.

Analiza tehnica scoate in evidenta o situatie de supravanzare pentru aceasta actiune, situatie care va duce la un pullback violent in cazul schimbarii situatiei internationale.

Dupa ce a spart o serie intreaga de suporti, 16.72€, 16.50€ ... Carrefour se pare ca incepe sa-si stabilizeze cursul intrand in faza de consolidare orizontala.

Cei agresivi pot incerca o pozitie de LONG la atingerea canalului crescator. nivelul de 16.25€ - 16.15€ reprezinta un bun punct de intrare cu un prim obiectiv situat la 17€ urmat de 17.60€. Stopul de protectie trebuie sa fie unul foarte strans si s-ar putea situa undeva in apropierea nivelului de 14.05€ - 14.10€.

Cei cumpatati, care mai cred inca intr-o perioada de corectie pentru Carrefour, pot astepta o revenire a cursului in jurul suportului 16.60€ - 16.70€. Obiectivul ramane acelasi iar stopul de protectie trebuie pus imediat in apropierea suportului mai sus amintit: 14.50€ - 14.60€

CAC40

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version