Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Eroare
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 84

BINCKBANK (BINCK)

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Pe piata olandeza BinckBank se gaseste intr-o pozitie deloc de neglijat.

Dupa maximul din 21 aprilie actiunea a cunoscut doar o perioada de corectie destul de puternica.

Primul obiectiv poate fi unul foarte bine plasat, 11.93€ iar cel de-al doilea in jur de 12.05€-12.10€

  1. 11.45€ reprezinta un bun punct de intrare LONG avand drep obiectiv valorile de mai sus (11.93€ iar / 12.05€-12.10€)
  2. pe nivelul de 11.80€-11.90€ putem initia o pozitie SHORT pe un termen foarte scurt.
  3. Cei cumpatati ar fi de preferat sa astepte un retur pe nivelul 11.10€-11.20€ (daca acesta va avea loc) avand un prim obiectiv 11.40€ si unul secund 11.75€.

BINCKBANK_19.05.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: « ArcelorMittal- pe suportul 2009-2010

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version