Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Ziua tranzactiilor GRATUITE!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Incepand cu luna Noiembrie 2011, Trader-Romania.com propune lunar membrilor inscrisi pe site-ul nostru o zi de tranzactionare gratuita pentru testarea serviciului nostru de Day by Day Trading.

Tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati pe site-ul nostru, in ziua anuntata in prealabil prin email sau pe prima pagina a site-ului, folosind utilizatorul si parola dumneavoastra si veti avea acces la portofoliul nostru in timp real in sectiunea Portofoliu Day by Day Trading.

Intrarea in tranzactie se face in urma email-ului primit in care veti avea toate informatiile necesare deschiderii unei pozitii la broker-ul dumneavoastra.
In acest email va indicam pretul de intrare, valoarea stopului de protectie (StopLoss), obiectivul (TakeProfit), castigul maxim cat si pierderea maxima pe care o puteti avea. Un exemplu al acestui email il puteti vizualiza apasand aici.

real time mic

Daca pozitiile raman deschise la sfarsitul Zilei tranzactiilor GRATUITE veti primi in continuare alertele pentru fiecare tranzactie in parte pana la inchiderea acesteia.

Posibilele alerte pe care le veti primi in timp real prin e-Mail sunt "Modificare StopLoss", "Modificare TakeProfit" si bineinteles "Iesire Pozitie". Apasati pe fiecare alerta mai sus amintita pentru a avea un exemplu.

Va reamintim ca istoricul acestor alerte este prezent si in sectiunea Alerte Day by Day Trading.

Membrii care sunt deja abonati la serviciul Day by Day Trading vor primi deasemenea si SMS-urile care contin aceste alerte.

inscriereInscrierea pe site-ul nostru este GRATUITA si se poate face apasand aici sau direct pe prima pagina a site-ului Trader-Romania.com.

Daca aveti si alte intrebari sau sugestii, nu ezitati sa ne contactati prin email sau folosind formularul de contact apasand aici.

Echipa Trader-Romania.com spera sa profitati din plin de aceste zile alaturi de noi.

Va dorim o zi placuta si va asteptam!

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version