Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Colaborare XTB-Romania & Trader-Romania.com

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

colaborare day by day

Multi clienti ne-au contactat in legatura cu semnalele de trading din aceasta luna care au intarziat sa vina.

Site-ul nostru a lucrat la un nou sistem de trading si incepand cu luna octombrie 2011 va vom oferi o multitudine de semnale de trading. Data precisa va fi anuntata prin email sau direct pe site-ul nostru.

Trader-Romania.com va deveni in scurt timp agent colaborator XTB Romania si va oferi membrilor site-ului nostru o serie intreaga de reduceri la abonamentele lunare in functie de numarul tranzactiilor efectuate lunar, in calitate de client real XTB.

Reduceri pentru clientii XTB-Romania!
20% reducere din pretul abonamentului GOLD

minim 20 tranzactii / luna
15% reducere din pretul abonamentului GOLD

minim 15 tranzactii / luna
10% reducere din pretul abonamentului GOLD

minim 10 tranzactii / luna

Daca esti membru Trader-Romania.com si iti deschizi un cont real la XTB-Romania nu uita sa precizezi ca faci parte din grupul membrilor site-ului nostru si vei primi automat odata cu inscrierea ta, o luna de abonament Day by Day Trading precum si reducerile afisate in tabel.

Membrii deja inscrisi la serviciul Day by Day Trading, care vor deveni membrii XTB au posibilitatea schimbarii tipului de abonament incepand cu luna octombrie 2011.

Abonamentul actual de 30€/luna poate fi schimbat cu un abonament BRONZE-SILVER-GOLD incepand cu aceeasi data.

Contactati-ne prin email sau folositi direct formularul nostru de contact pentru mai multe informatii.

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version