Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Noul site Trader-Romania.com este acum disponibil!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trader-Romania.com a schimbat providerul de hosting si situatia a revenit la normal.

Toate serviciile noastre functioneaza normal si transferul utilizatorilor s-a realizat fara probleme.

Va multumim pentru intelegere.

Toate aceste schimbari au fost facute pentru imbunatatirea serviciilor Trader-Romania.com


Ne cerem inca o data scuze si va dorim un week-end placut!

Echipa Trader-Romania.com

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version