Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Noutati Incident email

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Buna ziua,

Trader-Romania.com a schimbat providerul de hosting si pentru cateva zile adresa care va aparea in navigatorul dumneavoastra de internet poate fi www.s37888...

Va asiguram ca serviciile noastre vor functiona in continuare iar transferul va fi transparent pentru dumneavoastra.

Accesati in continuare site-ul nostru la adresa temporara:
http://www.s378883988.onlinehome.fr/ sau apasati direct pe link-urile prezente in newsletter.

Pentru contact folositi direct formularul nostru de contact.

Va reamintim ca oricand tranzactiile lunii in curs le puteti accesa si pe site-ul nostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati si sa va duceti la rubrica: Abonament Day by Day Trading prezenta in meniul de login. In aceasta rubrica mai aveti acces si la Istoricul Tranzactiilor Day by Day Trading cat si la Newsletter-ul Trader-Romania.com

Va multumim pentru intelegere.

Toate aceste schimbari au fost facute pentru imbunatatirea serviciilor Trader-Romania.com


Echipa Trader-Romania.com

PS: Serviciul SMS functioneaza normal!

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: « Cautam colaboratori ! Incident email »

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version