Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Incident email

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Buna ziua,

    Multi clienti au remarcat absenta mail-urilor sau primirea lor cu intarziere.
Ne cerem scuze pentru acest incident si va asiguram ca providerul nostru de hosting lucreaza la remedierea acestui incident.

 

In schimb pentru SMS-uri, societatea care se ocupa de acest serviciu ne-a asigurat ca toate SMS-urile au fost primite asa cum arata si istoricul mesajelor trimise.

Va reamintim ca oricand tranzactiile lunii in curs le puteti accesa si pe site-ul nostru. Tot ce trebuie sa faceti este sa va conectati si sa va duceti la rubrica: Abonament Day by Day Trading prezenta in meniul de login. In aceasta rubrica mai aveti acces si la Istoricul Tranzactiilor Day by Day Trading cat si la Newsletter-ul Trader-Romania.com
Cei care s-au inscris si nu au primit email de confirmare vor avea conturile activate direct de catre administratorul site-ului!
Inregistrati-va si incercati direct sa va conectati folosind utilizatorul si parola alese de dumneavoastra.

Vom reveni cu detalii despre incidentul serviciului de mailing.
Va dorim o zi placuta
Echipa Trader-Romania.com

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version