Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Seminar Trading 24-28 August 2011 President Hotel-Saturn (Mangalia)

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Suntem bucurosi sa va anuntam ca intre 24 si 28 August 2011 Trader-Romania.com va participa la un seminar de trading organizat de XTB-Romania.

Esti interesat sa ne intalnesti?

Esti un investitor si vrei sa colaboram?

Esti client sau viitor client Trader-Romania.com?

Vino alaturi de noi la acest seminar sa discutam totul despre trading si investitii!


Daca esti interesat(a) si vrei sa participi la acest eveniment, intra in legatura cu cea mai apropiata sucursala XTB-Romania si vei avea toate informatiile necesare.

Te asteptam!

Iti dorim o zi placuta in continuare.

articol reclama

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version