Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Eroare
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 67

Screener valori volatile

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Stim cu totii ca pe actiunile cu mare volatilitate avem sanse mai mari de castig.

De aceea va prezint codul pentru un screener ff interesant care afiseaza doar actiunile cu volatilitate mare si cu un anumit numar de volume.

Sper sa va fie de folos.

O zi buna in continuare

REM Conditii comune Volatilitate
d1=average[60](volume)*close > 4000000
d2 = close > 1
s1=d1 and d2
REM Volatilitate de range
av = (average[100](((high/low)-1)*100))
s2 = (av >= 1.3)
volatilitate = s1 and s2
SCREENER[volatilitate] ((average[100](((high/low)-1)*100)) AS "Rvolat")

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version