Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Consultanta Bursiera / Analize Tehnice personalizate

Oferta speciala abonatilor Day by Day Trading

Termeni si Conditii
Analiza Grafica personalizata functie de Titlurile detinute de Client
Analiza Fundamentala (la cererea clientului)
Perioada Analiza
Scurt si Lung Termen ( Daily, Weekly ...)
Suport Analiza
Fisier PDF
Oferte
Oferta speciala pentru clientii care sunt in posesia mai multor titluri
contactati-ne
Tarif / Analiza Efectuata (TVA 24% inclus)
50€
Comanda Acum !

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version