Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Trading, Indici Bursieri & Trackers

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primim multe email-uri cu privire la acesti faimosi tracker-i.

Ce putem spune este faptul ca sunt niste instrumente financiare care permit tranzactionarea unui indice.

Aveti aici un exemplu cu tracker-ul LVC care permite tranzactionarea CAC40.

Ieri va vorbeam despre suportul 2009 care era pus la grele incercari pentru indicele francez CAC40.

In astfel de situatii este bine de imaginat o tranzactie folosind LVC-ul (pentru LONG) sau BX4 (pentru SHORT), tracker-i care ofera si un efect levier x 2.

Se cumpara si se vinde precum o actiune, pereche valutara sau orice alt instrument financiar si copiaza la perfectie comportamentul indicelui.

O zi placuta in continuare

LVC 12.08.2011

 Tracker LVC

CAC40 12.08.2011

CAC40

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version