Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Indicator Media Hull cu alegeri multiple

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Folosind acest cod, puteti regla foarte simplu tipul Mediei Hull: aveti de ales intre 7 tipuri. Cea initiala este weighted

In exemplul de mai jos aveti: cu albastru Media Hull triunghiulara si punctata Media Hull "endpoint"

Bafta

 

cod Prorealtime:
// REM
// variable p = perioada mediei
// s = mm type  -defaut weighted
demiP = round(P/2)
temp = 2*Average[demiP,s](customclose) - Average[P,s](customclose)
racineP = round(SQRT(P))
Mh1 = Average[racineP,s](temp)
RETURN Mh1 as "Media Hull cu alegeri multiple"
// FIN

 

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version