Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Sell in May and go away

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

O foarte interesanta statistica pentru DowJones a fost facuta acum ceva timp. Este vorba de comportamentul DJI pe toata durata anului. Putem observa clar cam toate vacantele anuale, raliurile de sfarsit de an si cele estivale.

statistica_DJI

 

 

Este o strategie care functioneaza in continuare (cumpara in octombrie si vinde in mai) si nu numai pe DJI.

Anul acesta se pare ca luna Mai a inceput direct pe SHORT atat la bursa din New York cat si pe pietele internationale.

 

Grafic DJI

DJI_23.05.2011

 

Grafic CAC40

CAC40_23.05.2011

 

Grafic DAX

DAX_23.05.2011

 

 

Echipa Trader-Romania va doreste o zi placuta in continuare

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: « Trading, Indici Bursieri & Trackers

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version