Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones crescator in continuare? 13050 de puncte?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pietele Europene s-au orientat astazi la crestere dupa anuntul privind semnarea planului grec de austeritate.

Dow Jones a terminat saptamana intr-o nota negativa de 0.69% la un nivel de 12801 de puncte.

Astazi indicele vedeta este asteptat in crestere de 0.6% dar sedinta se anunta foarte volatila din cauza lipsei publicatiilor macroeconomice.

Dow Jones oscileaza intr-un range pe care l-a format intre 12746 de puncte si rezistenta pe termen scurt aflata la nivelul de 12925 de puncte.

DJI s-a inscris astfel intr-o faza de consolidare orizontala inaintea atacului rezistentei aflate la 13050 de puncte.

O spargere a nivelului de 12746 de puncte lasa calea deschisa unei consolidari pe termen mediu cu 12650-12560 de puncte drept obiectiv.

In schimb, trecerea rezistentei aflate la 12925 de puncte ar lasa calea deschisa spre o noua faza de crestere 13050-13137 de puncte ar reprezenta primul obiectiv major.

DJI

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version