Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

2 luni de abonament gratuit

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trader-Romania.com ofera 2 luni de abonament gratuit noilor inscrisi pe site incepand cu data de 15 Aprilie 2011

Tot ce trebuie sa faceti e sa va inscrieti si veti avea acces la Day by Day Portfolio.

Pe durata ofertei, Trader-Romania.com iti va oferi maxim 5 ordine lunare, LONG sau SHORT pe piata Euronext.

Pentru mai multe detalii iti dam "intalnire" in sectiunea Day by Day Trading

 

Va asteptam.

Echipa Trader-Romania.com

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: Tranzactii luna decembrie »

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version