Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Tranzactii luna decembrie

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

alerta

Buna ziua,

Datorita numarului redus de investitori prezent pe bursele Europene si datorita

volumelor mici si a volatilitatii indicilor bursieri numarul tranzactiilor pentru aceasta luna poate fi diminuat daca piata de actiuni nu ne permite gasirea altor oportunitati de investitii.

Preferam sa terminam aceasta luna cu un rezultat pozitiv astfel incat clientii nostrii sa se bucure de sarbatorile de sfarsit de an cu un  castig minim pentru portofoliul din aceasta luna.

Saptamana ce va urma poate fi si ea plina de evenimente internationale si nu vom ezita sa va trimitem si alte semnale de trading daca acest lucru va fi posibil.

Multumim pentru increderea acordata si speram ca ati profitat din plin de acest an bursier alaturi de noi si pentru anul viitor vom incerca sa va aducem aceleasi castiguri, daca nu si mai mari.

Trader-Romania.com va ureaza Sarbatori Fericite!

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version