Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Abonament unic Day by Day Trading

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Trader-Romania.com anunta potentialii clienti ca incepand cu data de 15 Iunie 2011 si pana pe 30 Septembrie 2011 cele trei abonamente se reunesc intr-un abonament unic.

 Pretul acestui abonament este de 30€ lunar (TVA inclus) si cuprinde maxim 5 tranzactii lunare.

Abonament Anual este de 280€ (TVA inclus) = +20% economie!
 

Functionarea acestui serviciu este foarte simpla. Totul se face prin e-mail si SMS si in TIMP REAL.
    - pe toata durata zilei, cand pietele bursiere Europene sunt deschise, primesti analize tehnice si sfaturi de trading
    - momentul intrarii la pretul pietei este anuntat prin e-Mail si/sau SMS (atat la crestere cat si la scadere)
    - in e-Mail si/sau SMS ai PRETUL de INTRARE, OBIECTIVUL (TP = Take Profit) si STOP-ul de PROTECTIE (SL = Stop Loss)
    - daca este necesar vei primi si un mesaj prin care anuntam modificarea SL sau a TP
    - momentul iesirii este anuntat tot prin e-Mail si/sau SMS

Important! Trader-Romania.com va ofera o luna de abonament GRATUIT daca performanta pe doua luni calendaristice consecutive este negativa.

Daca eziti sau daca mai ai si alte intrebari contacteaza-ne folosind formularul de contact.

Aboneaza-te acum!
Abonament Lunar 30€ (TVA inclus)
Abonament anual 280€ (TVA inclus)

Pentru siguranta tranzactiei Trader-Romania.com a ales PayPal ca modalitate de plata oferind astfel clientilor nostrii o siguranta a platii on-line si o asigurare inclusa.

PayPal (www.paypal.com) este unul dintre cele mai cunoscute si de incredere sisteme de plata on-line din lume, care foloseste tehnologii de securitate a datelor de ultima generatie si permite efectuarea de plati on-line in conditii de maxima securitate pentru sute de milioane de clienti.

Daca vrei sa afli mai multe despre plata prin PayPal apasa aici sau inregistreaza-te direct apasand pe butonul de mai jos.

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version