Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Pana pe 15 Iunie acces GRATUIT Membrilor

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

rememberVa reamintim ca serviciul nostru de Day by Day Trading este GRATUIT pana pe data de 15 Iunie 2011.

Incepand cu aceasta data DOAR membrii inscrisi vor avea acces gratuit la TOATE analizele tehnice efectuate de catre echipa noastra, la newsletter si la istoricul Day by Day Trading.

 

Cei ce vor sa se aboneze pot accesa direct sectiunea Day by Day Trading. Pentru cei ce ezita si mai au intrebari despre functionarea acestui serviciu de Trading sunt rugati sa ne contacteze prin email.

 

Va asteptam.

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version