Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

XTB Cup2011 - GDF Suez

Evaluaţi acest articol
(3 voturi)

Atentie celor care sunt inscrisi la concursul XTB Cup 2011 !

Pentru actiunea GSZ (GDF Suez) s-a detasat cuponul de dividende astazi. Deci in calcule trebuie sa tineti cont de valoarea cuponului

Valoarea actuala a actiunii este cea de ieri - 0.83Euro (valoarea cuponului)

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: « Abonamente Day by Day Trading

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version