Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

GOLD, sa vindem?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aurul a cunoscut o perioada de crestere fara precedent, realizand record dupa record in ultima vreme.

Totusi indicatorii si oscilatorii lasa de crezut intr-o corectie viitoare mai ales ca investitorii se vor interesa putin si la pietele de actiuni dupa devalorizarea ce a avut loc in ultima perioada.

O noua testare a canalului crescator poate fi posibila 1675 USD ar fi cam maximul pe care l-am putea atinge.

Pentru cei ce vor sa mai cumpere ar fi bine de asteptat o revenire la un nivel de 1575 - 1598 USD cu un obiectiv fixat la 1674USD.

Gold 04.08.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: « GOLD, pana unde?

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version