Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

London SUGAR

Evaluaţi acest articol
(2 voturi)

Dupa o cadere de 25% pretul zaharului a suferit un mic krach fulger precum omologii din aceeasi categorie.

Actualmente pretul zaharului se afla la un nivel interesant si trebuie urmarit comportamentul in saptamanile ce vor urma.

Din punct de vedere tehnic pretul se poate stabiliza in jurul valorii de 575$-582$ care reprezinta nivelul de jos pentru 2011.

  • Cei agresivi pot incerca un trade la nivelul actual avand ca obiectiv un pullback tehnic in jurul valorii de 680$-720$

O seara placuta alaturi de cei dragi.

zahar_17.05.2011

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version