Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

CAC40 sub presiunea Greciei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Nici o reactie nu s-a observat pe piata franceza dupa aprobarea celui de-al doilea plan de salvare a Greciei.

Pana in 2020 datoria Greciei va putea ajunge la un nivel de 120.5% din PIB datorita planului de ajutorare de aproape 130 miliarde de Euro. Investitorii privati au acceptat micsorarea cu 54% a obligatiunilor grecesti pe care le detineau usurand astfel datoria publica a Greciei.

Luni, CAC40 si-a "adjudecat" importanta zona de rezistenta aflata la 3450 de puncte dar imediat dupa trecerea ei indicele francez s-a inscris intr-un range 3440-3480 de puncte. Depasirea nivelului superior pare putin dificila, totul depinzand de eventuala testare a nivelului de 13050 de puncte de catre Dow Jones.

Trecerea pragului de 3470 de puncte lasa calea deschisa spre rezistenta situata la 3550-3600 de puncte.

In caz de esec si in cazul spargerii suportului aflat la 3440 de puncte o perioada de consolidare poate avea loc iar CAC40 ar putea reveni la un nivel de 3365 - 3265 de puncte.

CAC40 22.02.2012

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version