Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Belvedere nu departe de +35%!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Grupul Belvedere a anuntat zilele trecute o cifra de afaceri in crestere cu 5.8% fata de perioada precedenta.

Din punct de vedere tehnic actiunea se afla in faza de consolidare iar acumularea care se observa lasa de gandit ca o noua testare a rezistentei aflata la 91€ se pregateste.

Range-ul in care actiunea s-a stabilizat de cateva saptamani se afla situat intre borna de 64€ (borna care a fost testata in mai multe reprize) si 74-75€ care reprezinta rezistenta pe termen scurt care trebuie trecuta pentru a realiza performanta anuntata.

Cei agresivi pot incerca o intrare LONG pe termen scurt in jurul suportului pe termen scurt situat intre 63€ - 66€.

Stopul de protectie trebuie pus in imediata apropiere a suportului mai sus anuntat, in cazul unei inchideri jurnaliere sub 63€.

BELVEDERE 21.02.2012

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: Carrefour situatie de asteptare! »

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version