Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

BMW situatie tehnica interesanta!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fabricantii de automobile au fost vedeta pietelor Europene astazi dupa toate publicatiile si anunturile BCE.

Daimler, Faurecia, Valeo si multe altele au avut astazi cresteri destul de importante. Apetitul pentru astfel de investitii se simpte pe pietele bursiere dar totusi incertitudinea predomina.

BMW este astazi vedeta DAX30-ului dar se pare ca excesul indicatorilor trebuie totusi luat in calcul.

Cei agresivi pot incerca o tranzactie SHORT la nivelul actual cu un prim obiectiv situat la nivelul de 69.50€ urmat de unul foarte important de 65 - 65.2€

Stopul de protectie trebuie pus in imediata apropiere a maximului 2011 si anume 73.50€ - 74€.

Cei cumpatati pot astepta totusi un prim contact cu rezistenta mai sus amintita urmat de o Analiza pe un interval de timp inferior.

DJI

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version