Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Siemens inversare de tendinta?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Greu de anticipat directia pe care o va lua Siemens in urmatoarele zile. Dificultatea vine din Analiza indicilor bursieri si a situatiei internationale.

Siemens are totusi o situatie tehnica care merita exploatata.

Cei agresivi pot initia o intrare LONG la nivelul actual cu un prim obiectiv situat la nivelul de 75.38€ urmat de inchiderea gap-ului lasat deschis la 77€ - 77.20€.

 Stopul de protectie trebuie fixat in jurul nivelului de 71€ - 71.50€

Cei cumpatati pot astepta o revenire pe suportul pe termen lung iar 70€ - 70.50€ care reprezinta nivelul ideal de intrare in pozitie cu obiectivul mai sus amintit.

 Stopul trebuie pus foarte strans in cazul inchiderii sub acest nivel / 1h.

SIEMENS

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version