Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones - tendinta crescatoare in pericol?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

In articolele precedente despre Dow Jones vorbeam despre o consolidare urmata de o retestare a maximului 2011. Consolidarea a avut loc dar nu cu amploarea asteptata.

Oricum cei care au intrat la nivelul anuntat, in preajma suportului, se pot bucura de cateva procente pentru indicele Dow Jones.

Testul celor 12712 puncte si trecerea lor ar lasa calea deschisa pentru un nou test al rezistentei 12760-12830 de puncte.

In caz contrar putem anticipa o noua corectie in directia suportului aflat la 12560 de puncte.

Consolidarea este Scenariu pe care noi il alegem si pentru moment nu initiem nici o tranzactie pe indicele american.

Cu siguranta statisticile si anunturile din zilele urmatoare vor da tonul pentru tendinta viitoare.

DJI

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version