Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

MOBISTAR situatie tehnica interesanta!

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

MOBISTAR face parte din randul actiunilor puternic devalorizate in urma perioadei pe care am traversat-o.

Aproape 50% din valoarea capitalului bursier s-a pierdut in cateva luni si se pare ca situatia se stabilizeaza iar MOBISTAR revine incet, incet in discutiile investitorilor.

nivelul actual reprezinta un bun punct de intrare pentru investitorii agresivi care isi permit un stop de protectie situat undeva in jurul valorii de 4%.

Primul obiectiv vizat ar fi situat la un nivel de 39.40€ - 39.60€. urmat de unul mult mai optimist la 41€.

Castigul poate fi astfel de aproximativ 10% iar pierderea s-ar limita undeva la 4%

Cei cumpatati ar fi de preferat sa astepta o continuare probabila a consolidarii in jurul nivelului psihologic de 37€.

Obiectivele raman neschimbate iar protectia ar fi la maxim 2.5% - 2.7% din capitalul investit.

MOBISTAR

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version