Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

RANDSTAD: rotatie in canalul de trend sau continuare a trendului crescator?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

RANDSTAD s-a inscris inca din luna decembrie intr-un trend crescator si se pare ca potentialul de crestere nu este epuizat.

Analiza tehnica ne arata un canal crescator in care s-a inscris cursul actiunii RANDSTAD. Borna superioara a canalului este testata de cateva zile si se pare ca actiunea nu mai are forta necesara continuarii drumului spre obiectivul major de 27.40€.

Totusi putem discuta de o eventuala introducere in portofoliu pentru aceasta actiune in cazul unei consolidari pe orizontala sau la un nivel de 22.50€ - 23.00€

Cei agresivi pot incerca o tranzactie LONG in jurul valorii de 23.00€ - 23.60€ cu obiectivul mai sus amintit si anume 27.00€ - 27.40€. Tranzactia trebuie protejata cu un stop de protectie situat in imediata apropiere a nivelului de 23.20€.

Cei cumpatati si care vor sa astepte o probabila consolidare mai puternica pot incerca o tranzactie LONG la baza canalului crescator si anume 21.50€. Putin probabila aceasta revenire dar totul depinde de situatia internationala!

RANDSTAD

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Mai multe din această categorie: BRUNEL INTERNAT inca putin si gata! »

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version