Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones - un inceput de an sub semnul ezitarii!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Intrebari multe pentru acest inceput de an. Dow Jones-ul se afla in continuare intr-o zona indecisa, periculoasa din punct de vedere al trading-ului.

Range-ul pe care l-a format se strange putin cate putin. 12283 - 12486 de puncte reprezinta pentru moment cele doua borne ale canalului format.

Iesirea din acest range va da tonul pentru ceea ce se va intampla in continuare.

Depasirea bornei superioare de 12486 de puncte lasa calea deschisa spre 12800-12900 de puncte. Cei care vizeaza acest nivel pot astepta o consolidare undeva in jurul valorii de 12160-12170 de puncte care ar reprezenta un foarte bun punct de intrare pentru obiectivul mai sus amintit.

Cei agresivi pot incerca o pozitie SHORT la nivelul rezistentei de 12486 cu primul obiectiv situat la 12160-12170 de puncte. Stopul de protectie trebuie sa fie foarte strans, un exemplu bun ar fi inchiderea pe interval de 1h peste acest nivel.

Dow Jones

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version