Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones - pullback tehnic in urma Europei

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Orientarea burselor Europene are un efect pozitiv si asupra DowJones-ului.

Volatilitatea mare din ultimele zile si-a pus o amprenta puternica si pe cursul DJI.

Indicele american se gaseste in continuare in tendinta negativa sub 11955 de puncte dar totusi unele variatii pot aparea in intraday, pe termen scurt si foarte scurt.

Range-ul format in daily pentru indicele vedeta se situeaza undeva intre 11730 - 11950 de puncte.

O depasire a primei rezistente de 11853 de puncte lasa calea deschisa spre partea de sus a range-ului format, 11950 - 11955 de puncte ar reprezenta primul obiectiv pentru Dow Jones.

Sub nivelul de 11730 de puncte ne putem astepta la o consolidare puternica si o corectie spre 11500 de puncte.

Dow Jones

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version