Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Europa ABC (AEX25, BEL20, CAC40), DAX si Dow Jones

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

In perspectiva degradarii notelor in zona Euro si ca raspuns al discutiilor la nivel European bursele Europene s-au inscris intr-o faza de consolidare iar investitorii au preferat sa-si soldeze in continuare pozitiile deschise la inceputul pullback-ului tehnic de acum cateva zile.

Cei cinci indici Analizati ne dau unele informatii care nu sunt prea incurajatoare pentru perioada ce va urma. Desi se afla in zone de supra-vanzare indicii nu au "desenat", pentru perioada imediat urmatoare, suporti importanti ceea ce face Analiza tehnica greu de realizat.

In perioada ce va urma vom avea zile cu o foarte mare volatilitate datorita acestei incertitudini si mai ales datorita situatiei economice internationale.

Raliu de sfarsit de an? Greu de crezut!

11860 de puncte reprezinta totusi un nivel la care DowJones-ul ar putea declansa o reactie pozitiva iar pentru AEX25 nivelul de 292 puncte poate avea acelasi rezultat.

CAC40 si BEL20 ar putea testa in putin timp pragurile de 2790 de puncte si respectiv 1950 de puncte.
DAX-ul la randul lui isi poate continua consolidarea spre un nivel de 5450 de puncte.
Pe termen lung, lucrurile stau mult mai prost pentru toti indicii.

Tinand cont de aceste analize echipa noastra prefera in continuare Scenariul scazator.

CAC40

CAC40

AEX25

AEX25

BEL20

BEL20

Dow Jones

Dow Jones

DAX

DAX

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version