Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

EUR/USD pullback foarte aproape!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

In urma negocierilor pe care le-au avut autoritatile Europene EUR/USD s-a indreptat spre un suport la 1.30 USD care din punct de vedere tehnic trebuie protejat daca nu vrem sa asistam la o consolidare drastica si sa vedem o paritate EUR / USD.

La aceste negocieri s-au mai adaugat si cotatiile si avertismentele companiilor de rating.

Tehnic vorbind 1.2865 USD reprezinta un suport foarte important la care asteptam un pullback violent in directia 1.3230 USD.
Acest nivel de 1.2865 reprezinta nivelul cel mai scazut din acest an la o diferenta de cativa pips.
Cei agresivi pot acumula pozitii pe EUR/USD in directia mai sus amintita si anume 1.3230 - 1.3235 USD.

 Stopul de protectie se situeaza sub nivelul de 1.2861 USD

In caz contrar, daca in daily acest suport va fi spart directia cursului se va indrepta spre 1.25 / 1.21 / 1.18 USD.

EUR/USD

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version