Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones in scadere cu 0.8% la deschidere

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

In perspectiva degradarii notelor in zona Euro bursele Europene s-au inscris astazi intr-o faza de consolidare iar investitorii au preferat sa-si inchida pozitiile deschise dupa o perioada de crestere destul de importanta.

Din punct de vedere tehnic Dow Jones-ul ar trebui sa testeza zona de sustinere majora situata undeva in jurul valorii de 12050 de puncte.

Daca totusi reactia pozitiva la acest nivel nu-si face aparitia am putea asista la o consolidare mai puternica in directia 12000-11895 de puncte.
In caz contrar, in cazul depasirii rezistentei de 12215 puncte am putea asista la o continuare a trendu-lui crescator in care DowJones-ul este inscris de ceva timp.

Echipa noastra prefera in continuare Scenariul scazator.

Dow Jones

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version