Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

CAC40 sub presiunea Standard & Poor's!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cu toate ca agentia Standard & Poor's a pus sub supraveghere nota unor tari Europene CAC40 revine incet, incet la echilibru si incearca sa recastige pierderea acumulata la deschidere.

 Tendinta ramane totusi pozitiva dar atentia trebuie sa predomine in apropierea rezistentelor majore formate in ultima vreme.

Din punct de vedere grafic tendinta ramane clar pozitiva peste 3130 de puncte dar toti indicatorii tehnici se afla intr-o zona de supracumparare.

Limita superioara a range-ului format de catre indicele francez se situeaza undeva in jurul valorii de 3215 puncte iar suportul cel mai apropiat este situat la nivelul de 3130 de puncte.

Primul obiectiv ar fi situat la baza range-ului deoarece asa cum am specificat anterior indicatorii tehnici se afla in zona de supracumparare.

 Stopul de protectie trebuie sa fie pus imediat peste 3215 de puncte in cazul unei tranzactii SHORT.

CAC40

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version