Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

SUEZ ENVIRONNEMENT un suport pus la incercare!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

SUEZ ENVIRONNEMENT a suferit si ea in perioada neagra a burselor internationale si a pierdut aproape 20% din capitalul bursier.

Un suport puternic se pare ca s-a format si un pullback, cel putin tehnic, este de asteptat.

Indicatorii sunt in zona de vanzare excesiva si ne putem astepta la un Scenariu de crestere perioada care va urma.

Intrarea LONG se poate face la nivelul actual (pentru cei agresivi) sau in caz de pullback pe suportul format 9.05-€ - 9.20€.

Primul obiectiv, greu de trecut este la 9.79€ dar odata trecut drumul este deschis spre 10.60€ - 10.97€

 Stopul de protectie este situat imediat sub nivelul suportului mai sus amintit.

Dow Jones

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version