Trader-Romania.com

Versiunea Desktop Inregistreaza-te! Login

Dow Jones puternica crestere la deschidere!

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ca urmare a cresterilor pe pietele Europene, Dow Jones se pregateste sa deschida in puternica crestere in urma anuntului Bancii Centrale din China.

Toti indicatorii arata ca Dow Jones se gaseste in faza de crestere inaintea anunturilor ce vor fi publicate la sfarsitul acestei zile.

Din punct de vedere tehnic, Dow Jones ar trebui sa urmeze faza de crestere in care s-a inscris inca de luni dar suprize pot aparea oricand.

11830 de puncte ar trebui sa fie atinse inca de la deschidere iar range-ul in care s-a inscris indicele vedeta se afla situat intre 11600-11830 de puncte.

Peste 11830 de puncte am putea asista la o testare a zonei de 12000 de puncte. In caz contrar, o spargere a suportului de 11600 de puncte lasa calea deschisa spre o puternica consolidare spre 11500 de puncte.

Dow Jones

Copyright (c) 2012 Trader-Romania.com ® pionier al analizelor tehnice folosind platforma ProRealTime, in Romania. Multiplele noastre experiente pe bursele internationale si pe FOREX timp de 4 ani de zile ne-au condus la realizarea acestui site de Analiza si Consultanta Bursiera.

Avertisment: Analizele realizate de Trader-Romania.com nu au nici o valoare contractuala si nu constituie in nici un caz o oferta de vanzare sau o solicitare de cumparare a unei valori mobiliare sau a unui produs financiar. Site-ul Trader-Romania.com nu este responsabil in caz de eroare sau in cazul omiterii sau a unei investitii inoportune. Informatiile grafice, cifrele, opiniile si comentariile redactate de echipa Trader-Romania.com se adreseaza investitorilor care au cunostiintele si experienta necesara intelegerii si aprecierii informatiilor prezentate. Aceste informatii sunt publicate in scop informativ, Trader-Romania.com nu poate garanta exactitudinea si fiabilitatea lor.
Toate informatiile prezente pe site se pot folosi doar in scop personal. Duplicarea sau folosirea lor in alte scopuri nu se poate face decat cu acordul Echipei Trader-Romania.com.

Copyright © 2012 Trader-Romania.com Toate drepturile rezervate.

Top Desktop version